BTM – Ura për myslimanët

30 DAYS OF PRAYER FOR THE MUSLIM WORLD

Join the millions of Christians around the world, and churches and ministries from many denominations, who regularly participate in this largest ongoing prayer focus on the Muslim world. A new full-color prayer guide booklet is a proven tool to help Christians to understand and to persistently pray for Muslim neighbors and nations.

SERIA E URAVE

A MUND TA DIJMË TË VËRTETËN?

"Çfarë është e Vërteta?" pyeti Ponc Pilati (Gjoni 18:38). Ne do të kërkojmë të zbulojmë dhe zbulojmë të Vërtetën në përgjigje të pyetjes së Pilatit sipas krishterimit dhe islamit. Ju lutemi qëndroni të sintonizuar.

Burimet

libra, bibliotekë, letërsi-3446451.jpg

Seria e urave

Seria e Urave është një koleksion burimesh që i ndihmojnë të krishterët të ndërtojnë ura inteligjente të mirëkuptimit për mendjet myslimane.

libër i hapur, bibliotekë, arsim-1428428.jpg

Letërsi e botuar

Literatura e botuar nga BTM

sony, lente, walimex-1455038.jpg

Video BTM

Burimet multimediale dhe video

online, kurs, trajnim-4702486.jpg

Kurse online

Ne zhvillojmë kurse në internet për të pajisur kishën për kontakt.

Lajme dhe dëshmi

Brad, ish-pastori mysliman i kthehet Jezu Krishtit si Zot dhe Shpëtimtar

26 janar 2023

Njihuni me Bradin, një pastor amerikan i bardhë që u konvertua në Islam, më pas iu kthye Jezu Krishtit si Zoti dhe Shpëtimtari i tij pas një diskutimi ndriçues me vëllanë Sam Shamoun.

Kreu i Ligës Botërore Myslimane Sheikh Dr Mohammed Al-Issa

"Ju mund të uroni Gëzuar Krishtlindjet, Muslimanë"

29 dhjetor 2022

Zakir Naik e ka ndaluar të urojë Gëzuar apo Gëzuar Krishtlindjet! Kreu i Lidhjes Botërore Myslimane, Sheikh Dr Mohammed Al-Issa nuk pajtohet me propagandistin Zakir Naik në ndalimin e muslimanëve që të përshëndesin të krishterët.

Urdhri i Rrahjes së Gruas në Islam

29 shtator 2022

Në këtë kohë dhe epokë, kur mirëqenia dhe siguria e familjes duhet të jenë parësore në prioritetin e çdo familjeje, ne gjejmë një udhëheqës mysliman të Katarit që mëson, promovon dhe miraton një sjellje dhe veprim barbar të bashkëshortëve muslimanë. 

Hasnah tregon konvertimin e saj në krishterim

Historia e Hasnah nga Malajzia duke përqafuar krishterimin

16 shtator 2022

Zonja muslimane sunite malajziane Hasnah mësoi për të vërtetën e Biblës dhe iu drejtua Jezusit si Zoti dhe Shpëtimtari i saj.

Ndikimi i ministrisë

1
shtetet
1
Partnerët
1
Seminare
1
Trajnimet

Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj ministrie!

Bashkohuni me ne në këtë shërbim emocionues duke u bashkuar me ne! Ja se si mund të jeni pjesë e kësaj ministrie:

  • Partner Ministria
  • Partner në lutje
  • Sponsor 
->
Lëvizni në krye