BTM – Ura për myslimanët

Jini të përfshirë
në këtë shërbesë emocionuese!

I dashur mik,

Mos humbisni përditësimet e reja rreth misionit tonë. Na përkrahni teksa kryejmë detyrën e dhënë nga Perëndia për të ndërtuar ura për muslimanët për të ndarë lajmin e mirë, dashurinë dhe shpëtimin transformues që kemi marrë në Jezus Mesia.

Ju mund të angazhoheni me ne në mënyrat e mëposhtme:

1. Përmes partneritetit me Bridge to Muslims në projekte, ministri dhe trajnime. Ky është një bashkëpunim aktiv, i vazhdueshëm dhe ndoshta afatmesëm dhe afatgjatë.

2. Duke u lutur së bashku me ne dhe për ne dhe shërbesat tona.

3. Duke dhënë dhe dhuruar mbështetjen tuaj praktikisht dhe financiarisht, gjithashtu.

Ju mund të tregoni se në cilën një dhe/ose ndonjë nga opsionet e mësipërme dëshironi të angazhoheni, duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

Faleminderit dhe Zoti ju bekoftë shumë!

Dhuroni

Ne mirëpresim përfshirjen tuaj për çdo projekt tonë, financiarisht. 

Lëvizni në krye