BTM – Ura për myslimanët

Partnerët

inteligjenca, truri, mendoj-4234824.jpg

Beteja për Ndikim

Një komunitet multikulturor në internet. Ky forum ju ofron burime për t'ju pajisur dhe për t'ju ndihmuar të luftoni me zell për besimin dhe të ndërtoni veten në besimin tuaj.

Lidhjet

Përgjigja e logos së faqes Islame

Përgjigjja ndaj Islamit - Një dialog kristian-musliman

Një faqe e dialogut ndërfetar kristian-musliman. Ai angazhohet në 25 gjuhë të ndryshme ndërkombëtare në dialogun ndërfetar. Ajo rrit mirëkuptimin kristian-musliman.

Communio Messianica - Nga Islami te Krishti

Communio Messianica është një përgjigje e frymëzuar me lutje, e udhëhequr nga Fryma e Shenjtë, ndaj një dukurie madhore të thirrjeve të muslimanëve nga errësira për të përqafuar Ungjillin e Jezu Krishtit.

Logoja e Communio Messianica
online, kurs, trajnim-4702486.jpg

Kurse online

Ne zhvillojmë kurse në internet për të ndihmuar në pajisjen e kishës për një shtrirje efektive.

Pse besojmë

Ne zhvillojmë kurse në internet për të ndihmuar në pajisjen e kishës për një shtrirje efektive.

kalim, vendkalim, tranzicion-4860035.jpg

Pse besojmë

Ne zhvillojmë kurse në internet për të ndihmuar në pajisjen e kishës për një shtrirje efektive.

bibliotekë, rafte librash, shkallë-1082309.jpg

Burime falas

Ne zhvillojmë kurse në internet për të ndihmuar në pajisjen e kishës për një shtrirje efektive.

Lidhjet

Lidhje me faqet e internetit të dobishme.

fibër, kabllo, tela-4814456.jpg

Lidhjet

Lidhje me faqet e internetit të dobishme.

->
Shqip
Lëvizni në krye