Pse besojmë

biznesmen, i ri, burrë-7084059.jpg

Historia e vërtetë e Zackchariah nga Malajzia

27 dhjetor 2022

Udhëtimi prekës, i vërtetë i një muslimani të sinqertë që përqafon Jezu Krishtin si Zot dhe Shpëtimtar për jetë dhe shëndet.

Hasnah tregon konvertimin e saj në krishterim

Historia e Hasnah nga Malajzia duke përqafuar krishterimin

16 shtator 2022

Zonja muslimane sunite malajziane Hasnah mësoi për të vërtetën e Biblës dhe iu drejtua Jezusit si Zoti dhe Shpëtimtari i saj.

Burri që rrotullon Biblën në prehër

Ebu pa një ëndërr dhe përgjigjen e gjeti nga një mik i krishterë

16 gusht 2022

Abu Shahu, një musliman që studionte Kur'anin kishte një ëndërr për një Bibël në prehrin e tij. Ai kërkoi kuptimin e ëndrrës dhe gjeti Jezusin.

modë, stil, modë për djem-3877511.jpg

Ali dëgjoi për Jezusin përmes Facebook dhe ai beson

18 korrik 2022

Ali ka lindur në qytetin e Pakistanit, Fazilpur dhe është rritur në një familje të rreptë myslimane. Një bisedë me Christian përmes Facebook-ut i ndryshoi jetën dhe ai tani është i krishterë. Këtu është historia e Aliut.

Vëllai Rachid

Historia e vëllait Rachid

25 maj 2022

Vëllai Rachid u rrit si musliman në Marok. Ai nuk e dinte se jeta e tij do të ndryshonte përgjithmonë kur të dëgjonte një program të krishterë radiofonik dhe të fillonte të komunikonte me ta, duke bërë pyetje rreth Biblës. Këtu është historia e Rachidit.

->
Lëvizni në krye